Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cheso
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panouri solare fotovoltaice, centrale solare fotovoltaice.
5 €
Brand
Centrale cu panouri fotovoltaice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Centrale electrice cu panouri solare fotovoltaice.
    Panourile solare fotovoltaice se pot monta/ instala pe acoperis, la sol sau pe stalpi: sisteme/ matrice formate din cateva panouri fotovoltaice care, cu o automatizare simpla, se rotesc, urmarind astfel pozitia soarelui pe orbita de la rasarit pana la apus. Acest sistem se impune acolo unde pantele acoperisurilor nu sunt pe directia sud iar pe sol nu avem spatiu disponibil.
      Exista multe tipuri de panouri solare fotovoltaice. Fiecare are avantaje si dezavantaje, de cele mai multe ori trebuie sa facem compromisuri la optiunea de a alege un tip/ sistem de panouri fotovoltaice in functie de necesarul energetic, buget, fiabilitatea sistemului, spatiu disponibil, design, etc. Venim in spriijnul dumneavoastra oferindu-va cele mai bune solutii tehnice pentru sisteme de panouri solare fotovoltaice la un raport pret/calitate foarte bun.
      Cu puteri cuprinse intre 30W si 300W, va oferim o gama variata de panouri solare fotovoltaice monocristaline si policristaline, o alegere excelenta pentru cele mai multe dintre aplicatiile dumneavoastra.
Din Gura in Gura